2023. December 4. Barbara, Borbála napja

Kézilabda – Egy pontot ért a hevesi hölgyek legutóbbi mérkőzése, az ifik dobogós pozícióban telelnek

0

Hazai pályán játszotta legutóbbi NBII-es női kézilabda mérkőzését a Juventus-Panoráma Hevesi SE csapata a Mogyoród KSK gárdája ellen. A félidő 13-15-ös eredménye után sikerült a hevesieknek szépíteni, így a találkozó végén 26-26-ot mutatott az eredményjelző tábla.

Alsóházi rangadóra készült szépszámú, lelkes közönsége előtt a több sebből vérző hevesi női  kézilabda csapat. Az első félidőben jobban játszott a tétet jobban eltűrő Pest megyei csapat, többször is 4 gólos előnyre tettek szert, mely a 2. félidő elejéig is kitartott (35. perc 15-19). Ekkor elsősorban Kóczián Eszter agilis támadójátékával, illetve összeállt csapatvédekezéssel sikerült a hazai fordítás, ám az elrontott végjáték miatt csak egy pontot szerzett a hevesi gárda.

Heves: JUHÁSZ A., Nagy E.2, Kakuk L.4 (1), Adácsi L.12 (7), MOLNÁR J., KÓCZIÁN E.3, KISS G.4

Cserék: PÁSZTOR V.3, Steczina P.1,

Makó Nándor: Végre azt a küzdőszellemet láttam, ami elvárható lenne mindig a lányoktól… Ha így folytatjuk az edzéseken és a mérkőzéseken is, meg fogjuk verni a velünk egy szinten levő gárdákat!

U/19-es utánpótlás mérkőzés:

Eszterházy SC-Juventus-Panoráma Hevesi SE

Félidő: 14-15, végeredmény 25-32

Heves: Juhász A., BALÁZS P.4, Holló F.2, Kartali G., Steczina P.6, KÓCZIÁN E.15, KISS G.4

Cserék: Lakatos P.(kapus), Balog R.1, Haár N.Zs.1, Kóczián Cs.

Balog Renáta: Katasztrofális kezdés után (3-9) kezdtünk el fegyelmezetten, nagyobb  akarattal kézilabdázni, mint ellenfelünk. Támadásban Kóczián Eszter játszott szenzációsan, míg védekezésben Balázs Panni nyújtott kiemelkedőt. Nagyon örülök, hogy a dobogón tudunk telelni!

Hozzászólások lezárva.