2024. April 25. Márk napja

Sajtóközlemény – HEVESTHERM Kivitelező Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

0

A HEVESTHERM Kivitelező Kft. „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” elnevezésű pályázati kiírás keretében 121.789.221 forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert el. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

Projekt tartalma:

A beruházás Társaságunk fő tevékenységét a műanyag ajtók és ablakok gyártásának fejlesztését szolgálja. Mindennapos feladataink ellátásához szükségünk van több homlokvillás targoncára a telephelyen történő belső logisztikához, ezért a projekt keretében beszerzésre kerül egy Yale gyalogkíséretű elektromos targonca. Továbbá az eszközparkunk bővítését célozza a ZSA263 CNC szabászközpont megvásárlása. A gép PVC szál profilok darabolását végzi oly módon, hogy egy 20 db-os tárra az optimalizáló szoftver mellyel össze van kötve a gép, bekéri a megfelelő profilokat. A profilokat fölismeri, megfogja, s teljesen automatikusan megfelelő méretűre darabolja. Kimunkálja a furatokat, marásokat, zár, kilincshelyeket. Ez a berendezés a már beszerzett megmunkáló központtal karöltve teszi tejessé a PVC darabolási műveleteket.

600TSE szabászgép egy több mint 20 éves teljesen manuális daraboló gépet vált föl. A daraboló program vezérelten képes az alumínium profilokat darabolni egész kis, néhány mm-es hosszaktól egészen a 13 000 mm es darabokig. Rendelkezik kellően nagy vágótárcsával a nagy méretű profilokhoz, ill. hűtő kenő folyadékkal képes alumínium profilt darabolni.

A projekt keretében beszerzésre kerül továbbá egy P104 fúró maró központ a ledarabolt profilokon tökéletes pontossággal képes a zárhelyeket, osztó furatokat, vasalat zárfogadó elemek helyét, pántok furatait elkészíteni. Különlegessége, hogy függönyfalak hosszú profiljait is képes megmunkálni, valamint a furatokat, nútokat bármilyen szögben képes elhelyezni, fokozat mentesen.

Mivel társaságunk elkötelezett az innováció, ill. a fenntartható gazdaság mellett, ezért igyekszünk úgy kialakítani egy napelem rendszert, hogy lehetőség szerint hosszú távon fejleszthető legyen, s minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk.

5 fő munkavállalónk részére kompetencia képzést biztosítunk a hatékonyabb munkavégzés érdekében. Továbbá igénybe veszünk szervezetfejlesztési tanácsadási szolgáltatást.

A megvalósulás helyszíne: 3360 Heves, Egri út 18.

A projekt megvalósításának tervezett befejezése: 2024. február 22.

A projektről bővebb információt a www.hevestherm.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

  • Pölyhe István
  • ügyvezető
  • mobil: + 36-20-946-7452
  • email: polyheistvan@gmail.com

Hozzászólások lezárva.