2024. May 19. Ivó, Milán napja

Szelfizz a bringáddal – fotópályázat eredménye

0

Az Európai Mobilitási Hét keretében „SZELFIZZ A BRINGÁDDAL!” címmel fotópályázat került meghirdetésre, melyre barátokkal, munkatársakkal, családdal, vagy akár önállóan is készült fényképeket vártak a szervezők.

Szerencsére városunkban is egyre népszerűbbé válik a kerékpáros életmód. Mind többen érzik úgy, hogy a környezet tudatos megóvása és a megnövekedett benzinárak mellett, a sportolás öröméért is érdemes bringára pattanniuk.

Az Autómentes Nap szervezői fotópályázaton való részvételre invitálták a hevesieket, azokat a bringásokat elsősorban, akik nem csak mint közlekedési eszközre gondolnak a kerékpárjukra , hanem egy csodálatos élményforrást jelentő igazi társra, akik szívesen barangolnak két-keréken.

Nagyon sok jó kép érkezett, nehéz volt dönteni, főként azért, mert a képek témája széles körben oszlott meg. Érkezett több családi fotó, sportfotó, egy-két művészfotó, életképek, stb.

A zsűrinek nehéz dolga volt a döntésnél. A beküldött képeket Jakab Tibor fotóművész-zsűrielnök szakmai irányításával értékelték, s hosszas tanakodás után, az alábbi eredmények születtek:

I. helyezett: Tóth Balázs

II. helyezett: Theierkauf Gyula

III. helyezett: Bakai Tibor

A legjobbnak ítélt képek a Hevesi Híreket is színesíteni fogják.

A szervezők köszönik  pályázóknak a részvételt, reményeik szerint 2019-ben még izgalmasabb pályázatot indítanak majd.

Hozzászólások lezárva.