2024. June 16. Jusztin napja

Garantált lesz a jó hangulat – Weisz Viktor és Falusi Mariann közös koncertet ad Hevesen

0

A Városnap és Államalapításunk Ünnepe idén is színes és gazdag programokkal vár minden érdeklődőt. A kétnapos rendezvényen többek között Oszvald Marika és Peller Károly, az Anonym Rock Band, Tóth Gabi és a Fricska táncegyüttes is fellép. A délután egyik nagy attrakciója Weisz Viktor és Falusi Mariann közös koncertje lesz, amelyre augusztus 19-én 16 órakor kerül sor a Főtéren.

A két népszerű énekes már többször bizonyította, hogy remekül harmonizálnak egymással, és szívből énekelnek a közönségnek. Legutóbb szakadó esőben is fergeteges bulit csináltak egy pizzériában, ahol spontán kialakult egy zenés összejövetel.

Weisz Viktor több mint 20 éve járja az országot, saját dalait, illetve feldolgozásokat előadva. Évekig játszott a Kaposvári Roxínházban, később a Megarox társulatának is többször meghívott vendége volt. A 2012-2013-as Voice című tehetségkutató műsorban nagy sikerrel a döntőig jutott, Somló Tamás oldalán. 2019 nyarán elkészült második lemeze, amelyen olyan előadók szerepelnek, mint László Attila, Csiszár Péter, Horváth Charlie és még sokan mások.

Falusi Mariann neve valószínűleg kevesek számára lesz ismeretlen. Az énekesnő 1983-ban a Ki mit tud? győztese lett dzsesszénekes kategóriában. 1983–1985 között a Stúdium Dixieland szólóénekese volt. 1985-ben Kubában fesztiválgyőztes lett. 1985–1988 között a Vígszínházban szerepelt. 1986-ban Mongóliában lett fesztiválgyőztes. 2007-ben a Csillag születik című tehetségkutató műsor zsűritagja volt. 2011-ben A nagy duett című műsorban szerepelt, 2012-ben pedig a Megasztár egyik zsűritagja lett. Folyamatosan koncertezik szólóban is.

A két énekes fellépésén a saját dalok mellett várhatóan közös duetteket is hallhatunk majd.

Ezután a Főtéren folytatódik a program az Anonym Rock Band koncertjével, majd az OTP parkolóban Zenés Parádé következik a Hevesi Fúvós és a Hevesi Mazsorett Együttessel. A napot egy látványos, zenés tűzijáték zárja.

Az idei Városnap és Államalapításunk Ünnepe tehát igazi kulturális csemege lesz mindazoknak, akik szeretik a jó zenét, a szórakozást és az ünnepi hangulatot.

Hozzászólások lezárva.