2024. April 18. Andrea, Ilma napja

Még lehet szavazni az Advent Bazilikára

0

December 8-ig lehet online szavazni Európa legszebb karácsonyi vásárára, melyet az Advent Bazilika idén harmadszor nyerhet meg. Ezáltal olyan nagyvárosok ünnepi vásárait utasíthatjuk magunk mögé, mint pl. Salzburg, Pozsony, Manchester, Madrid, Bécs, Brüsszel és Prága. A szervezők idén is voksolásra buzdítanak mindenkit, hogy Magyarországra kerüljön a kitüntető cím.

Már teljes pompájában fogadja az ünnepelni vágyókat az Advent Bazilika. Meghitt adventi hangulat, az ünnepi időszak illatai, ízei, fényei és szívet-lelket melengető pillanatai, 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya, valamint közel 120 minőségi kézműves és gasztronómia kiállító fogadja az érkezőket Budapesten, a Szent István-bazilika előtti téren.

Az Advent Bazilikát immár tizenkettedik alkalommal hozták létre a szervezők, hogy semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtve, minőségi időtöltést és különleges gasztronómiai kínálatot nyújtsanak a látogatóknak.  A Szent István téren rendezett karácsonyi vásár nem csupán a magyar főváros, de az európai régió egyik legszebb ünnepi rendezvénye is egyben. A népszerű és kedvelt turisztikai célpont két alkalommal, 2019-ben és 2021-ben is elnyerte az „Európa legjobb karácsonyi vására” címet.

Az Advent Bazilika idén triplázhat a versenyen. November 25-én 0:00-kor indult az európai ünnepi rendezvények megmérettetése, ahol a közönség online felületen leadott szavazatai alapján dől el, mely vásár nyeri el és viselheti egy évig a kitüntető címet. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy adja le voksát december 8-ig az Advent Bazilkára: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets , hogy újra Magyarországé legyen az elismerés.

Szavazzunk tehát naponta egyszer, hiszen a Szent István téri ünnepi valóban megérdemelné a kitüntető cím elnyerését!

Hozzászólások lezárva.