2022. November 30. András, Andor napja

Kézilabda – Elkezdődtek az őszi évad megmérettetései

0

Az U/15-ös korosztály Balog Renáta vezetésével hosszú és tartalmas nyári felkészülés után egy új csoportban szerepelt a szeptemberi fordulók során.

Eredmények:
Heves-Dunakeszi: 30-19
Heves-Hort S.E.: 23-22

Balog Renáta: Nagyon örülök a kiváló évadkezdésnek, főleg a Hort S.E. fölött aratott győzelemnek, hiszen 6 gólos hátrányt tudott ledolgozni a csapatom. Folyamatos a lányok fejlődése, főleg azoké, akik minden edzésen részt vesznek!

Az U/19-es korosztály pedig 3 mérkőzésen van túl Makó Nándor vezetésével. Nem könnyű a szakember helyzete, hiszen a tavalyi bronzérmes csapat tagjai a prioritást élvező felnőtt csapatot erősítik, illetve az U/15-ös csapatból 5 új kislányt kell beépíteni a gárdába.

Eredmények:
Heves-Vitka SE: 31-12
Kállósemjén-Heves: 18-34
Heves-Berettyóújfalu: 18-41

Makó Nándor: Igyekszem azokat a kislányokat játszatni, akik kevesebb szerepet kapnak a felnőtt csapatban. Vannak jobb és rosszabb periódusaink, dolgozunk rajta, hogy az előbbiből legyen több!

A felnőtt csapat a tavalyi bennmaradás után még nehezebb ellenfelekkel találkozik a szezonban, úgy hogy több, meghatározó játékos – fiatalon – abbahagyta a kézilabdát, új igazolásként Kóczián Eszter érkezett Egerből kettős játékengedéllyel.

Eredmények:
Heves-Vitka SE 26-30
Kállósemjén-Heves 27-31
Heves-Kazincbarcika 20-31

Makó Nándor: Amikor átérezzük azt, hogy mit jelent hevesi mezben csapatként egymásért – is – küzdeni, bárki ellen tudunk eredményesen kézilabdázni. Ha ez sérül, mindenki ellen megalázó módon fogunk vereséget szenvedni.

Hozzászólások lezárva.