2024. April 26. Ervin napja

Heves önkormányzatának csapata a Nemzeti Vágta Adrenalin Kocsitoló versenyének döntőjében áll rajthoz vasárnap

0

Már hangol a kocsitoló versenyre Heves Város Önkormányzatának csapata, a Hevesi Sportegyesület két szakosztálya

A Hevesi Sportegyesület Atlétika Szakosztályának, valamint NB II-es Női Kézilabda Csapatának három-három tagja is versenybe száll majd a kocsitoló bajnokság döntőjében vasárnap a Nemzeti Vágtán – árulta el portálunknak Sveiczer Sándor polgármester

Már hetekkel ezelőtt elkezdte a bemelegítést az országos bajnok atlétákból, és az NB II-es kézilabdás lányokból álló csapat a hétvégi Nemzeti Vágta különleges viadalára, a kocsitoló versenyre.

A Nemzeti Vágta Adrenalin Kocsitoló versenyének vasárnapi döntőjében – AMIT ÉLŐBEN KÖZVETÍT A DUNA TV – hevesi sportolókat is láthat a közönség: a HevesHatos névre keresztelt együttesben három országos élvonalbeli atléta, Kovács, Noel, Somodi Bálint, Nagy Zsombor és tartalékosként Detrik Balázs is húzza-tolja majd a szekeret. Az alkalmi csapat másik felét pedig a hevesi NB II-es kézilabdás lányok alkotják: Adácsi Noémi, Adácsi Laura, Juhász Anna és tartalékosként Kakuk Lili. 

A HevesHatos tagjai megjegyezték, a Nemzeti Vágta kocsitoló száma – amelyben  több száz méteren át kell mozgatni egy nagy súlyú szekeret – számukra igazi kihívás, és maguk is kíváncsian várják, hogyan teljesítenek a show-elemnek számító versenyszámban.

Felkészítők: Kovács Gyula, a Hevesi Sportegyesület elnöke, edző és Makó Nándor alpolgármester, edző

Csapatkapitány: Makó Nándor Heves város alpolgármestere, edző

 

Hozzászólások lezárva.