2024. April 25. Márk napja

Szeretsz muzsikálni? – Jelentkezz a Snétberger Programba!

0

A Snétberger Program a Snétberger Alapítvány és a Nemzeti Tehetség Központ együttműködésében valósul meg. A részvétel a felvételt nyert tehetségeknek ingyenes. Sikeres felvételi után egy évig ösztöndíjas diákként tanulhatsz a Snétberger Zenei Tehetség Központban. A képzés júniusban kezdődik.

Jelentkezési határidő: 2021. április 30.

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével és egy másfél perces videó beküldésével tudsz.

Fontos tudnivalók:
  • Jelentkezési korhatár: 12-22 év között
  • A videót bármilyen eszközzel készítheted. Fontos, hogy halljuk, hogy játszol, de nem várunk profi minőséget. A videót akár egy telefonnal is elkészítheted.
  • A videó elején mondd el neved, életkorod, hol élsz, mióta zenélsz, kitől tanultál/tanulsz, milyen hangszeren/hangszereken játszol.
  • A videóban bármit játszhatsz, énekelhetsz a lényeg, hogy kiderüljön, hogy jelenleg mit tudsz.
  • A videót küldd el nekünk a snetbergerprogram@nemzetitehetsegkozpont.hu email címre, vagy töltsd fel a linkjét az űrlapba.
A program

A rengeteg egyéni hangszeres, zenekari, zeneelméleti és improvizációs óra mellett tanulhatsz angol, beás és lovári nyelvet, Alexander testtudat módszert is. Lesznek, akik segítenek a továbbtanulásban, pályázatírásban.
Az év során egy mentor kíséri a munkádat, aki segít, ha elakadnál.

Kikkel?
  • olyan tanárokkal mint: Snétberger Ferenc, Oláh Tzumó Árpád, Lamm Dávid, Tóth Mátyás, Pocsai Kriszta, Lakatos György vagy Csík Laura
  • olyan kiváló nemzetközi vendégelőadókkal mint David Friedman, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos
  • tapasztalt mentorokkal, animátorokkal, fiatal, lelkes önkéntesekkel
Mindez mikor?

A nyári szünet első 6 hetében, illetve az őszi és tavaszi szünetekben 3-3 hétben. Szükség esetén felvételi előkészítő hétvégente Budapesten. A képzés a „normál” általános vagy középiskola mellett is elvégezhető, tehát nem kell évet halasztani.

Hol?

Felsőörsön, Veszprém mellett, a Balatontól 3 km-re. Az utazások megszervezésében segítünk, költségét vállaljuk. A helyszínen kényelmes és szép 2-8 ágyas szobák, felszerelt próbatermek, színpad és sportpályák várnak. A képzés alatt az étkezéseket biztosítjuk.

Kedves Szülők!

Zeneileg tehetséges gyermekük számára ez egyedülálló lehetőség. Kérjük, támogassák, hogy jelentkezése eljuthasson hozzánk; örömmel fogadunk minden jelentkezőt. Kollegáink a tanulmányok alatt családjukat is segíteni fogják. A képzés a tanulók számára ingyenes.

Hozzászólások lezárva.