2020. February 28. Ákos, Bátor napja

Lélekemelő győzelem a csapattá ért hevesi kézis hölgyektől

0

Mintegy 130 néző előtt játszotta le a Hatvani KSZSE és a Juventus-Panoráma Hevesi SE NBII-es női kézilabda mérkőzését Hatvanban. Félidőben a hazaiak vezettek 12-10-re, de a végeredmény a hevesi hölgyek kiváló játékát igazolta, 23-26-ra sikerült legyőzniük az ellenfelet.

Utolsó bajnoki mérkőzésére készült városunk női kézilabda csapata 2019-ben. Az előjelek annak ellenére sem voltak jók, hogy a gárda utolsó négy bajnokiján 7 pontot gyűjtött, hiszen tavaszhoz képest a három középső kezdőjátékos nem állhatott Makó Nándor edző rendelkezésére. A többiek viszont igen, és csodálatos teljesítménnyel örvendeztették meg az őket elkísérő szurkolóikat. A kapuban Nagy Nikolett akkor védett, amikor a legnagyobb szükség volt rá, a védekező játékosok remek ütemben hatástalanították a fizikai fölényben levő hatvani átlövőket, a fiatal Molnár Lilla vezérletével pedig rendkívül fegyelmezetten, és kiváló hatásfokkal támadtak a vendégek, akik a tempót is jobban bírták ellenfelüknél. Nem várt, de teljesen megérdemelt győzelmet arattak a hölgyek, igazi CSAPATTÁ érve az év végére.

Juventus-Panoráma Hevesi SE:
NAGY N., REGÉCZI ZS. 2, MOLNÁR L. 13 (7), ŐRI I. 2, KISS T.1, GÓBOR N. 2, MOLNÁR J. 5
Cserék: KELEMEN G., TÓTH E., MÓDOS N., BUGLYÓ A. 1, BENCSIK A., GARANCZ K., BENCSIK T.

Makó Nándor: Emberileg lélekemelő, szakmailag csodaszámba menő győzelmet arattunk. Mindenkinek köszönöm, aki segített ebben bennünket!

Utánpótlás – NBIII-as ifj. leány kézilabda mérkőzés:
Hatvani KSZSE-Juventus-Panoráma Hevesi SE
Félidő: 17-18, végeredmény: 29-35

Makó-Varga Szilvia: A 2. félidőben összekapták magukat a lányok, és magabiztos győzelmet arattunk jó képességű ellenfeleink felett.

Hozzászólások lezárva.