2019. September 21. Máté, Mirella napja

Megtelt a főtér: világsztár fellépővel ünnepelt Heves (FOTÓKKAL)

0

A szórakoztatásra fektették a hangsúlyt az idei Szent István Napok szervezői, a programsorozatot ebben az esztendőben több neves előadó mellett világsztár énekessel, professzionális zenészekkel, remek hangulatú koncertekkel bonyolították le. A vasárnap esti fergeteges „funky” hangulatot Bebe és sztárzenész barátainak fellépése teremtette meg, ráhangolva a – Főteret addigra zsúfolásig megtöltő – közönséget az idei év igazi szenzációjára: a Sounds of Boney M szuperkoncertre.

Az idei év igazi szenzációja volt, hogy Sheyla Bonnick – a Boney M egyik eredeti alapító tagja -, nemzetközi szintű session zenészek társaságában adott egy feledhetetlen szuperkoncertet Heves főterén, a legnépszerűbb Boney M slágereket felvonultatva. Az esti program igazi zenei csemege volt, hiszen előttük magyar sztárzenészeket hallhatunk Bebe vezényletével, valamint a Reckless Rosest, akik a legismertebb Guns N’ Roses dalokkal ajándékozták meg a közönséget.

Különleges vendégként igazi világsztárt köszönthettünk a főtér színpadán, Sheyla Bonnick személyében. Sheyla a legendás Boney M együttes emblematikus énekesnője volt 1975-től, rengeteg Boney M slágert az Ő hangjával (is) ismerhettünk meg.
A Boney M együttes a mai napig a popzene egyik legnépszerűbb formációja, számaikat szinte mindenki ismeri. Sheyla és zenésztársai a ’70-’80-as évek egyik híres popegyüttesének, az eurodiszkó egyik legnagyobb sztárjának dalait hozták el nekünk az elmaradhatatlan tűzijátékig.

Szent István ünnepét az idén is megkoronázta a múzeum épülete fölötti égboltot “megfestő” zenés tűzijáték.

A SZENT ISTVÁN NAPI RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA: HEVES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

A rendezvény főszervezője: Heves Város Önkormányzata, Heves Média Kft., Művelődési Központ
Társszervezők, segítők: a Heva Kft., a Városgondnokság és a Városi Könyvtár munkatársai

Heves Város Önkormányzata és Sveiczer Sándor polgármester tisztelettel köszöni a fellépők, valamint a vendégek részvételét, a segítők munkáját, illetve a médiatámogatók – Heves Média Kft., HO TV, Hevesi Hírek, Hevesi Hírportál, HatvanOnline, Rádió 1 – nagyvonalú promóciós felajánlásait!

Külön köszönet a Hevesi Rendőrkapitányság, valamit a Hevesi Polgárőr Egyesület konstruktív együttműködéséért, a lebonyolításban nyújtott segítségért!

Fényképezte: Hevesi Hírportál/Jakab Tibor

 

Hozzászólások lezárva.