2019. August 18. Ilona napja

Hamarosan Hevesen koncertezik a Boney M, eredeti alapító taggal

0

Boney M élő szuperkoncert augusztus 19-én! Az idei év igazi szenzációja: a Boney M zenekar – az egyik eredeti alapító tag -, Sheyla Bonnick vezetésével élő szuperkoncertet ad Heves főterén. A koncert igazi zenei csemege lesz, hiszen Sheyla nemzetközi szintű session zenészek társaságában, nemzetközi hírű soul-gospel énekes barátjával, Brad Vee Johnsonnal ad egy fergeteges élő koncertet!

A szórakoztatásra fektetik a hangsúlyt az idei Szent István Napok szervezői, a programsorozatot ismert és közismert előadókkal bonyolítják le. Nagy bulira lehet számítani augusztus 19-én, amikor is többek között a Boney M, eredeti alapító taggal és Brad Vee Johnsonnal (ismert New York-i gospel és soul énekes), magyar sztárzenészek Bebével, illetve a Guns N’ Roses dalokat játszó Reckless Roses, majd egy látványos tűzijáték lesz a záró produkció.

A Boney M együttes a mai napig a popzene egyik legnépszerűbb formációja, számaikat szinte mindenki ismeri.

A Hevesen fellépő Sheyla Bonnick a Boney M zenekar legelső formációjának tagja volt 1975-ben. 1994-től 2003-ig az egykori tag és barátnő, Maizie Williams Boney M-formációjában énekelt, napjainkban saját csapatával járja a világot.

Ebben a produkcióban Sheyla Bonnick – aki már visszatérő vendég hazánkban – nemzetközi szintű session zenészek társaságában művész barátjával, Brad Vee Johnsonnal ad Hevesen egy fergeteges élő koncertet a legnépszerűbb Boney M slágerekkel, előttük magyar sztárzenészeket hallhatunk Bebe vezényletével és a Reckless Rosest, akik a legismertebb Guns N’ Roses dalokkal ajándékozzák meg a közönséget.

PARÁDÉ! Különlegesség, hogy a nap fellépői között köszönthetjük az olasz GRUPPO FOLK INTERNAZIONALE LAURINUM SAN CASTRESE formációt mazsorett táncosainkkal!

Hozzászólások lezárva.