2024. April 26. Ervin napja

Kéziladba – Buzdítással van esély a legjobb négy közé jutásra

0
A Pest megyei férfi felsőház negyeddöntőjében a bajnokság legjobb nyolc csapata, köztük a Hevesi SE kézisei mérkőznek meg egymással. A hevesi gárda április 13-án, idegenben játszotta első meccsét a váci alakulattal, és 29-26-os vereséget szenvedett.

“A továbbjutást eldöntő második összecsapás április 28-án, a Városi Sport- és Rendezvénycsarnokban 18 órától kerül megrendezésre, és arra kérnénk a szurkolóinkat, hogy segítsék a Hanyi Travel Hevesi SE csapatát a 3 gólos hátrány ledolgozásában, hogy együtt vívjuk ki a legjobb négy közé jutást! Hiszen emlékeinkben  még élénken él az a fergeteges hangulat, amit 3-400 lelkes szurkoló varázsolt pár évvel ezelőtt a csarnokba” – mondta Steczina Zsolt szakvezető.
Vasárnap nemcsak a felnőttekért izgulhatunk, pályára lép a férfi szakosztály mindkét korosztályos csapata; az U12-sek Gyöngyösön, míg az U14-sek Dömsödön játsszák le a soron következő két  bajnoki mérkőzésüket. Szurkoljunk nekik is, Hajrá Heves!
A csapat tagjai mindenkit szeretettel várnak az ingyenesen látogatható mérkőzésre április 28-án, akik buzdításukkal segítenék a fiúk dobogó közelbe jutását.

Hozzászólások lezárva.