2022. November 30. András, Andor napja

Magánszemélyek és cégek FIGYELEM! Kiadós, házias heti menü, kiváló áron!

0

Rendeljen friss alapanyagokból készült, változatos, ízletes, kiadós menüt az alábbi telefonszámon: 06-36-546-110

Akkor is házias ebédet szeretne fogyasztani, amikor dolgozik, vagy nincs ideje főzni? Az önkormányzat konyhájáról, friss alapanyagokból készült meleg ebéd rendelhető, kedvező áron (800 Ft/adag). A konyha házias, zamatos, változatos menüvel készül hetenként a megrendelések fogadására.

Márciusi ÉTREND

9. hét

  1. szerda: Babgulyás (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Túrós tészta (1, 3, 6, 7)
  2. csütörtök: Tojásleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Rántott sertéskaraj, hagymás tört burgonya, narancsos almasaláta (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  3. péntek: Csontleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Sertésrizottó (3, 6, 7, 9, 10)

10. hét

  1. hétfő: Gyümölcsleves (1, 7) / Szabolcsi rakott hús (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  2. kedd: Lebbencsleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Sült csirkecomb vadászmódra párolt rizs (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  3. szerda: Tárkonyos zöldségleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Marhapörkölt tarhonyával (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  4. csütörtök: Vajas galuska leves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Tökfőzelék sült oldalassal (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  5. péntek: Paradicsomleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Brassói aprópecsenye hasábburgonya savanyúság (1, 3, 6, 7, 9, 10)

11. hét

  1. hétfő: Zöldséges karfiolleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Tejszínes csirkepaprikás galuskával (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  2. kedd: Húsleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Gyümölcsfőzelék főtt hús (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  3. szerda: Ünnepnap
  4. csütörtök: Brokkolikrémleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Rakott húsos tészta (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  5. péntek: Kenyérkocka leves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Búbos karaj karottás rizs (1, 3, 6, 7, 9, 10)

12. hét

  1. hétfő: Húsgombócleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Vargabéles, vanília mártás (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  2. kedd: Karalábéleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Disznótoros pecsenye sós burgonyával, párolt káposzta (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  3. szerda: Minesztra/leves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Sertésborda Budapest módra, párolt rizs (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  4. csütörtök: Majorannás burgonyaleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Tejfölös sertéspörkölt orsótésztával (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  5. péntek: Grízgaluska leves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Székelykáposzta (1, 3, 6, 7, 9, 10)

13. hét

  1. hétfő: Jókai bableves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Krumplistészta (1, 3)
  2. kedd: Csigaleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Paradicsommártás húsgombóccal (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  3. szerda: Hamis gulyásleves (1,3,6,7,9,10) / Szezámmagos csirkemell filé, párolt rizs, majonézes kukoricasaláta (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  4. csütörtök: Kertészleves (1, 3, 6, 7, 9,10) / Sült tarja vajas burgonyával, befőtt (1, 3, 6, 7, 9, 10)
  5. péntek: Zöldborsó leves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Pirított csirkemell filé gomba mártással, szarvacska tészta (1, 3, 6, 7, 9, 10)

Kiszolgálás 11:15-től, 13:30-ig

A március havi ebédhez jó étvágyat kívánnak a konyha dolgozói!

A konyha telefonszáma: 06-36-546-110

Allergén anyagok:

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék
  2. Rákfélék és a belőlük készült termékek
  3. Tojás és a belőle készült termékek
  4. Hal és a belőle készült termékek
  5. Földimogyoró és a belőle készült termékek
  6. Szójabab és a belőle készült termékek
  7. Tej és az abból készült termékek
  8. Diófélék
  9. Zeller és a belőle készült termékek
  10. Mustár és a belőle készült termékek
  11. Szezámmag és a belőle készült termékek
  12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
  13. Csillagfürt és a belőle készült termékek
  14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

(Kérjük, hogy az igénybevevők a megrendelt adagoknak megfelelő éthordókkal készüljenek!)

Hozzászólások lezárva.