Az önkormányzat konyhája májusban is friss alapanyagokból készült, változatos, ízletes, kiadós menüt kínál, mely a következő telefonszámon rendelhető meg: 06-36-546-110
Akkor is házias ebédet szeretne fogyasztani, amikor dolgozik, vagy nincs ideje főzni? Az önkormányzat konyhájáról friss alapanyagokból készült meleg ebéd rendelhető, kedvező áron (800 Ft/adag). A konyha házias, zamatos, változatos menüvel készül hetenként a megrendelések fogadására.
18. hét
01. hétfő – Ünnepnap
02. kedd – Tárkonyos zöldségleves (1,3,6,7,9,10) / Paprikás burgonya, olajos káposzta (1,3,6,7,9,10)
03. szerda – Kenyérkocka leves (1,3,6,9,10) / Rántott csirkecomb, rizi-bizi gyümölcs saláta ( 1,3,6,9,10)
04. csütörtök – Csontleves (1,3,6 ,9,10) / Sárgaborsó főzelék, fokhagymás hús (1,3,6,7,9,10)
05. péntek – Zöldborsó leves (1,3,6,9,10) / Sertéspörkölt orsótésztával, uborka (1,3,6,9,10)
19. hét
08. hétfő – Sertésragu leves (1,3,6,9,10) / Túrós-Lekváros palacsinta (1,3,7)
09. kedd – Vajas galuska leves (1,3,6,7,9,10) / Cigánypecsenye, hagymás tört burgonya, almapaprika (1,3,6,9,10)
10. szerda – Lebbencsleves (1,3,6,9,10) / Zöldbabfőzelék, natúr szelet (1,3,4,6,7,9,10)
11. csütörtök – Rumos szilvaleves (1,3,6,7,) / Hawai csirkemell filé, vegyes köret (1,3,6,7,9,10)
12. péntek – Májgaluska leves (1,3,6,9,10) / Sajtos tészta (1,3,6,7,9,10)
20. hét
15. hétfő – Egries húsleves (1,3,6,9,10) / Ránott sajt párolt rizs tartármártás (1,3,6,7,9,10)
16. kedd – Tavaszi zöldségleves (1,3,6,9,10) / Tökfőzelék, sertés pörkölt (1,3,6,7,9,10)
17. szerda – Paradicsom leves (1, 3,6,9,10) / Csirkemáj rizotto (1,3,6,9,10)
18. csütörtök – Tarhonya leves (1,3,6,9,10) / Mustáros tarjaszelet, vajas burgonya, vegyesvágott (1,3,6,7,9,10)
19. péntek – Gombaleves (1,3,6,7,9,10) / Tejszínes zöldborsós pulykamell, szarvacskatészta (1,3,6,7,9,10)
21. hét
22. hétfő – Szárnyaskrém leves (1,3,6,7,9,10) / Rakott burgonya (1,3,6,7,9,10)
23. kedd – Csontleves (1,6,9,10) / Natúrszelet, párolt rizs,öntött saláta (1,3,6,7,9,10)
24. szerda – Grízgaluska leves (1,3,6,9,10) / Csirkepaprikás tésztával, savanyúság (1,3,6,7,9,10)
25. csütörtök – Kertészleves (1,3,6,9,10) / Lencsefőzelék sült kolbásszal (1,3,6,7,9,10)
26. péntek – Zöldséges burgonyaleves (1,3,6,9,10) / Erdélyi rakott káposzta (1,3,6,7,9,10)
22.hét
29. hétfő – Babgulyás (1,3,6,9,10) / Rizsfelfújt (1,3,6,7,)
30. kedd – Karalábéleves (1,3,6,7,9,10) / Natúr sertésszelet fokhagymás tojással, petrezselymes burgonya ( 1,3,6,7,9,10)
31.szerda – Tojásleves (1,3,6,7,9,10) / Sörtésztában sült csirkemell, gombás rizs (1,3,6,7,9,10)
Kiszolgálás: 11:15-től, 13:30-ig
A május havi ebédhez jó étvágyat kívánnak a konyha dolgozói!
A konyha telefonszáma: 06-20-779-85-54
Allergén anyagok:
- Glutént tartalmazó gabonafélék
- Rákfélék és a belőlük készült termékek
- Tojás és a belőle készült termékek
- Hal és a belőle készült termékek
- Földimogyoró és a belőle készült termékek
- Szójabab és a belőle készült termékek
- Tej és az abból készült termékek
- Diófélék
- Zeller és a belőle készült termékek
- Mustár és a belőle készült termékek
- Szezámmag és a belőle készült termékek
- Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
- Csillagfürt és a belőle készült termékek
- Puhatestűek és a belőlük készült termékek
(Kérjük, hogy az igénybevevők a megrendelt adagoknak megfelelő éthordókkal készüljenek!)