2024. November 28. Stefánia napja

Magánszemélyek és cégek FIGYELEM! Májusban is kiadós, házias menü, kiváló áron!

0

Az önkormányzat konyhája májusban is friss alapanyagokból készült, változatos, ízletes, kiadós menüt kínál, mely a következő telefonszámon rendelhető meg: 06-36-546-110

Akkor is házias ebédet szeretne fogyasztani, amikor dolgozik, vagy nincs ideje főzni? Az önkormányzat konyhájáról friss alapanyagokból készült meleg ebéd rendelhető, kedvező áron (800 Ft/adag). A konyha házias, zamatos, változatos menüvel készül hetenként a megrendelések fogadására.

18. hét

01. hétfő – Ünnepnap
02. kedd – Tárkonyos zöldségleves (1,3,6,7,9,10) / Paprikás burgonya, olajos káposzta (1,3,6,7,9,10)
03. szerda – Kenyérkocka leves (1,3,6,9,10) / Rántott csirkecomb, rizi-bizi gyümölcs saláta ( 1,3,6,9,10)
04. csütörtök – Csontleves (1,3,6 ,9,10) / Sárgaborsó főzelék, fokhagymás hús (1,3,6,7,9,10)
05. péntek – Zöldborsó leves (1,3,6,9,10) / Sertéspörkölt orsótésztával, uborka (1,3,6,9,10)

19. hét

08. hétfő – Sertésragu leves (1,3,6,9,10) / Túrós-Lekváros palacsinta (1,3,7)
09. kedd – Vajas galuska leves (1,3,6,7,9,10) / Cigánypecsenye, hagymás tört burgonya, almapaprika (1,3,6,9,10)
10. szerda – Lebbencsleves (1,3,6,9,10) / Zöldbabfőzelék, natúr szelet (1,3,4,6,7,9,10)
11. csütörtök – Rumos szilvaleves (1,3,6,7,) / Hawai csirkemell filé, vegyes köret (1,3,6,7,9,10)
12. péntek – Májgaluska leves (1,3,6,9,10) / Sajtos tészta (1,3,6,7,9,10)

20. hét

15. hétfő – Egries húsleves (1,3,6,9,10) / Ránott sajt párolt rizs tartármártás (1,3,6,7,9,10)
16. kedd – Tavaszi zöldségleves (1,3,6,9,10) / Tökfőzelék, sertés pörkölt (1,3,6,7,9,10)
17. szerda – Paradicsom leves (1, 3,6,9,10) / Csirkemáj rizotto (1,3,6,9,10)
18. csütörtök – Tarhonya leves (1,3,6,9,10) / Mustáros tarjaszelet, vajas burgonya, vegyesvágott (1,3,6,7,9,10)
19. péntek – Gombaleves (1,3,6,7,9,10) / Tejszínes zöldborsós pulykamell, szarvacskatészta (1,3,6,7,9,10)

21. hét

22. hétfő – Szárnyaskrém leves (1,3,6,7,9,10) / Rakott burgonya (1,3,6,7,9,10)
23. kedd – Csontleves (1,6,9,10) / Natúrszelet, párolt rizs,öntött saláta (1,3,6,7,9,10)
24. szerda – Grízgaluska leves (1,3,6,9,10) / Csirkepaprikás tésztával, savanyúság (1,3,6,7,9,10)
25. csütörtök – Kertészleves (1,3,6,9,10) / Lencsefőzelék sült kolbásszal (1,3,6,7,9,10)
26. péntek – Zöldséges burgonyaleves (1,3,6,9,10) / Erdélyi rakott káposzta (1,3,6,7,9,10)

22.hét

29. hétfő – Babgulyás (1,3,6,9,10) / Rizsfelfújt (1,3,6,7,)
30. kedd – Karalábéleves (1,3,6,7,9,10) / Natúr sertésszelet fokhagymás tojással, petrezselymes burgonya ( 1,3,6,7,9,10)
31.szerda – Tojásleves (1,3,6,7,9,10) / Sörtésztában sült csirkemell, gombás rizs (1,3,6,7,9,10)

Kiszolgálás: 11:15-től, 13:30-ig

A május havi ebédhez jó étvágyat kívánnak a konyha dolgozói!

A konyha telefonszáma: 06-20-779-85-54

Allergén anyagok:

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék
  2.  Rákfélék és a belőlük készült termékek
  3. Tojás és a belőle készült termékek
  4. Hal és a belőle készült termékek
  5. Földimogyoró és a belőle készült termékek
  6. Szójabab és a belőle készült termékek
  7. Tej és az abból készült termékek
  8. Diófélék
  9. Zeller és a belőle készült termékek
  10. Mustár és a belőle készült termékek
  11. Szezámmag és a belőle készült termékek
  12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
  13. Csillagfürt és a belőle készült termékek
  14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

(Kérjük, hogy az igénybevevők a megrendelt adagoknak megfelelő éthordókkal készüljenek!)

Hozzászólások lezárva.