2024. October 26. Dömötör napja

Ki, mit tud? versenyen indultak a hevesi diákok

0

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2024. október 18-án rendezte meg a Ki, mit tud? elnevezésű rendezvényt a fiataloknak.

A főkapitányság dísztermében 109 tanuló 60 produkcióját láthatta a zsűri vers- és próza, tánc, valamint ének-zene kategóriában.

Az értékelést Pelyhe Gábor r. alezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálat megbízott vezetője, Németh Gábor r. őrnagy, a Közrendvédelmi Osztály megbízott vezetője és egyben a Területi Kisebbségi Koordinációs Munkacsoport vezetője, valamint a Heves Vármegyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselői végezték. A versenyt Csetneki Zsolt r. alezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság megbízott rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság kategóriánként az első három helyezettet jutalmazta értékes nyereménnyel és oklevéllel, továbbá a Heves Vármegyei Roma Nemzetiségi Önkormányzattal közösen öt különdíjat osztottak ki. A szervezők minden versenyzőnek kisebb ajándékkal kedveskedtek.

Az alábbi eredmények születtek:

Vers- és próza:

  1. hely: Balog Andzseló
  2. hely: Molnár Szabrina Anikó (Hevesi Körzeti Általános Iskola és AMI Hevesi József Tagiskola)
  3. hely: Berki Hédi

Ének-zene:

  1. hely: Zámolyi Kiara, Gáspár István
  2. hely: Báder Csenge, Báder Regina Ramóna
  3. hely: Vojaki Roma Banda

Tánc:

  1. hely: Pusoma Liliána
  2. hely: Koncsik Melissza
  3. hely: T-Dance csoport

A tánc kategória különdíját a Hevesi Körzeti Általános Iskola és AMI Hevesi József Tagiskolájának 3.j osztályos Lambada csoportja kapta.

Forrás: police.hu
Fotó: hevesiskola.hu

Hozzászólások lezárva.