Rendeljen friss alapanyagokból készült, változatos, ízletes, kiadós menüt az alábbi telefonszámon: 06-36-546-110
Akkor is házias ebédet szeretne fogyasztani, amikor dolgozik, vagy nincs ideje főzni? Az önkormányzat konyhájáról, friss alapanyagokból készült meleg ebéd rendelhető, kedvező áron (800 Ft/adag). A konyha házias, zamatos, változatos menüvel készül hetenként a megrendelések fogadására.
Márciusi ÉTREND
9. hét
- szerda: Babgulyás (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Túrós tészta (1, 3, 6, 7)
- csütörtök: Tojásleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Rántott sertéskaraj, hagymás tört burgonya, narancsos almasaláta (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- péntek: Csontleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Sertésrizottó (3, 6, 7, 9, 10)
10. hét
- hétfő: Gyümölcsleves (1, 7) / Szabolcsi rakott hús (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- kedd: Lebbencsleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Sült csirkecomb vadászmódra párolt rizs (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- szerda: Tárkonyos zöldségleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Marhapörkölt tarhonyával (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- csütörtök: Vajas galuska leves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Tökfőzelék sült oldalassal (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- péntek: Paradicsomleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Brassói aprópecsenye hasábburgonya savanyúság (1, 3, 6, 7, 9, 10)
11. hét
- hétfő: Zöldséges karfiolleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Tejszínes csirkepaprikás galuskával (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- kedd: Húsleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Gyümölcsfőzelék főtt hús (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- szerda: Ünnepnap
- csütörtök: Brokkolikrémleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Rakott húsos tészta (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- péntek: Kenyérkocka leves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Búbos karaj karottás rizs (1, 3, 6, 7, 9, 10)
12. hét
- hétfő: Húsgombócleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Vargabéles, vanília mártás (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- kedd: Karalábéleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Disznótoros pecsenye sós burgonyával, párolt káposzta (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- szerda: Minesztra/leves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Sertésborda Budapest módra, párolt rizs (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- csütörtök: Majorannás burgonyaleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Tejfölös sertéspörkölt orsótésztával (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- péntek: Grízgaluska leves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Székelykáposzta (1, 3, 6, 7, 9, 10)
13. hét
- hétfő: Jókai bableves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Krumplistészta (1, 3)
- kedd: Csigaleves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Paradicsommártás húsgombóccal (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- szerda: Hamis gulyásleves (1,3,6,7,9,10) / Szezámmagos csirkemell filé, párolt rizs, majonézes kukoricasaláta (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- csütörtök: Kertészleves (1, 3, 6, 7, 9,10) / Sült tarja vajas burgonyával, befőtt (1, 3, 6, 7, 9, 10)
- péntek: Zöldborsó leves (1, 3, 6, 7, 9, 10) / Pirított csirkemell filé gomba mártással, szarvacska tészta (1, 3, 6, 7, 9, 10)
Kiszolgálás 11:15-től, 13:30-ig
A március havi ebédhez jó étvágyat kívánnak a konyha dolgozói!
A konyha telefonszáma: 06-36-546-110
Allergén anyagok:
- Glutént tartalmazó gabonafélék
- Rákfélék és a belőlük készült termékek
- Tojás és a belőle készült termékek
- Hal és a belőle készült termékek
- Földimogyoró és a belőle készült termékek
- Szójabab és a belőle készült termékek
- Tej és az abból készült termékek
- Diófélék
- Zeller és a belőle készült termékek
- Mustár és a belőle készült termékek
- Szezámmag és a belőle készült termékek
- Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
- Csillagfürt és a belőle készült termékek
- Puhatestűek és a belőlük készült termékek
(Kérjük, hogy az igénybevevők a megrendelt adagoknak megfelelő éthordókkal készüljenek!)