2024. October 13. Kálmán, Ede napja

HEVES ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLEMÉNYE: a városvezető indítványozta az NMP-gyár szerződésének felmondását

0

Sveiczer Sándor polgármester a mai napon indítványozta a BYN Hungary Kft-vel korábban megkötött előszerződés egyoldalú felmondását.

– Ezt a felmondásról szóló javaslatot az ellenzékben lévő képviselők nem támogatták. Fontosnak tartottam, hogy lezárjak egy olyan ügyet, mint városvezető, amely az elmúlt hetekben jelentős közérdeklődést, vitákat és békétlenséget váltott ki a lakosság körében. A grémium ellenzékben lévő képviselői azonban nem támogatták az NMP oldószer-tisztító gyár szerződésének EGYOLDALÚ felmondását – tájékoztatta szerkesztőségünket a városvezető.

A jelentősebb döntéseket és terveket illetően a városvezető az alábbiakat nyilatkozta szerkesztőségünknek:

“Új befektetők keresése!

Sveiczer Sándor polgármester azonnal megkezdte az egyeztetéseket annak érdekében, hogy újabb befektetőket találjanak. Az új befektető kiválasztásánál kiemelt szempont, hogy helyi lakosok számára biztosítson munkahelyet, és Hevesnek stabil, hosszú távú adóbevételt és támogatást nyújtson.

A város érdekeinek védelme!

A képviselő-testület határozottan kiáll Heves város és a lakosok érdekei, nyugalma mellett, és elítéli azokat, akik politikai célokra használták fel az adott helyzetet, feszültséget keltenek a településen.

A zavart és támadásokat olyan, az ellenzékhez köthető, külföldön kiképzett csoportok szervezték, akik Heveshez és a térséghez szinte semmilyen módon nem kapcsolódnak. Ezek a külső bérencek órákra sakkban tartották a lakossági tájékoztató résztvevőit, akadályozva a nyugodt, békés kommunikációt és a város lakosságának tájékoztatását.

HEVES VÁROSÁNAK BÉKÉRE ÉS NYUGALOMRA VAN SZÜKSÉGE A TOVÁBBI FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN, AHOGYAN AZ ELMÚLT 10 ÉV SORÁN IS TÖRTÉNT!

Továbbra is a lakosság szolgálatában!”

– Heves város vezetése továbbra is elkötelezett a város fejlődése, valamint a lakosok érdekeinek képviselete mellett. A következő időszakban is arra törekszünk, hogy új befektetői együttműködéseket hozzunk létre, amelyek munkahelyeket teremtenek, és hozzájárulnak a város gazdasági stabilitásához – zárta szavait a város első embere.

Hozzászólások lezárva.