2024. October 14. Helén napja

Indul a Biztonság Hete, fokozott közúti ellenőrzések várhatóak

0

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Magyar Biztosítók Szövetsége országos jelleggel 2024. szeptember 16-22. között ismételten megrendezi a Biztonság Hete elnevezésű programsorozatát – olvasható a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán.

A program alapvető célja, hogy minél több gyermek és felnőtt közlekedő figyelmét felhívjuk a biztonságos közlekedés fontosságára, ezzel is elősegítve a balesetek megelőzését, a közlekedésbiztonság céljainak megvalósulását.

A korábbi éveknek megfelelően a Heves Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság idén szeptember 19-én Egerben, a Tittel Pál úti KRESZ parkban egy közlekedésbiztonsági napot szervez a meghívott környékbeli óvodások és általános iskolások részére.

A fentiek mellett ezen a héten vármegyénkben fokozott közúti ellenőrzések végrehajtását tervezzük, melynek során alapvetően a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer és a bukósisak használatának ellenőrzésére fókuszálunk – hívták fel a figyelmet a bűn- és baleset-megelőzési információkkal szolgáló Facebook portálon.

Forrás: Facebook

Hozzászólások lezárva.