2024. October 13. Kálmán, Ede napja

Villanyfényes mérkőzésen döntetlent játszott Heves

0

Házigazdaként játszotta legutóbbi mérkőzését a Hevestherm-Hevesi LSC az Egerszalók SE csapatával. A Heves vármegyei I. osztályú bajnokság 4. fordulója 2-2-es döntetlennel zárult.

Heves: Juhász K. – Volyák P., Kóczián M., Szabó G., Balázs Lázár T., Korsós M., Ludányi G., Szabó L., Hájos N., Dalnoki G. (Maksó L., 61.), Pötös R. (Besenyei F., 46.). Játékos-edző: Besenyei Ferenc.

Gól: Korsós M. (66.), Volyák P. (75.), ill. Érsek M. (5. – 11-esből), Molnár R. (52.).

Besenyei Ferenc a heol.hu-nak  elmondta, hogy az első negyedórában megint dekoncentráltan kezdték a mérkőzést. Újra hátrányba kerültek, ezt követően hiába játszottak mezőnyfölényben, a vendégek hátul jól zártak. A második félidőt újra kapott góllal kezdték. Ezt követően nagy erőket mozgósítottak a pontszerzésért, amely végül is sikerült, de így is van hiányérzete az eredménnyel kapcsolatban.

Montvai Tibor, az egerszalókiak edzője így nyilatkozott: – 2–0-ig az történt a pályán, amit elterveztünk, masszívan védekeztünk és ebből vezettük az ellentámadásokat. Sajnos szögletből kaptunk egy gólt és a Heves mindent egy lapra feltéve támadott, majd szabadrúgásból ki is tudott egyenlíteni. A meccs képe alapján, reális az iksz. További sok sikert a Hevesnek!

Hozzászólások lezárva.