2024. October 13. Kálmán, Ede napja

Igazi sztárparádé színesítette a Hevesi Városnapokat – FOTÓALBUMMAL

0

Négy napon keresztül várták szórakoztató és kulturális rendezvényekkel, ismert fellépőkkel, gyermekprogramokkal, koncertekkel a településünkön és a környéken élőket a Szent István ünnepéhez kapcsolódó Hevesi Városnapok szervezői. A leglátványosabb és legtartalmasabb kínálat természetesen a zárónapra, augusztus 20-ára koncentrálódott, ahol a legkisebbektől, az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatta a kedvére való programokat.  

Szombaton délután ingyenes Családi Egészségnapon tájékozódhattak az érdeklődők az alternatív gyógymódokról és a szépségápolásról, közben állapotfelmérés, hangtál terápia és masszázs is segített az egészséges életmódban.

Este élőzenés operett és musical gála örvendeztette meg a műfaj rajongóit a Művelődési Házban. Az operettek világában a Mádi Piroska és Domoszlai Sándor előadópáros kalauzolta a közönséget, Horváth Péter és Horváth Elemér kísértében.

A vasárnapi programok már a Főtérre hívták a publikumot. “Így vigad a magyar” Hungarikum Parádéval Eperjesi Erika és Kriston Milán, a Miskolci Nemzeti Színház művészei indították az estet, majd Singh Viki és Varga Viktor lépett színpadra a Gonda Music Band kíséretében. A hangulatot Bereczki Zoltán akusztik koncertje fokozta, melyen az énekes saját dalai mellett jól ismert magyar és külföldi slágerek is elhangzottak.

Hétfőn a Miskolci Rézfúvós Együttes Theater Brass könnyűzenei egyvelegének hangjai töltötték be a teret, Majd Lantos Gábor – a magyar Elvis Presley – és a The King’s Men adott fergeteges rockabilly koncertet. JoerJunior, a Rádió 1 DJ-je sem okozott csalódást, fantasztikus válogatással hívta “parkettre” a merészebbeket.

Kedd délutántól a kicsiket a mindig nagy sikert arató gyermelfalvi elfoglaltságok és kézműves foglalkoztatók várták, a felnőttek pedig a színpadra lépő előadók dalaira énekelhettek és táncolhattak. A hazai pop-és rockvilág jeles képviselői magyar és külföldi slágerekkel szórakoztatták a Főtérre érkezőket.

A Lurkó zenekar élő gyermekkoncertje után a Dívák – Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit – az Abba és a Boney M legismertebb dallamaiból válogattak a Gonda Music Band kíséretével.

Őket egy hip hop dance mix követte, az NSF Dance Family és a Ritmus Dance táncosainak előadásában. Csordás Tibi a Fiesta dalaival érkezett, a Charge Zenekar fantasztikus zenészei pedig Horváth Charlie-t idézték meg a színpadon.

Az esti nagykoncert előtt a Hevesi Fúvós Együttes kísérte a mazsoretteket, akik látványos produkciókkal örvendeztették meg a közönséget.

Az est utolsó fellépője, Veres Mónika, Nika volt, aki saját dalai mellett többek között Tina Turner, Whitney Houston és Cserháti Zsuzsa slágereit is előadta. Egy pár szám erejéig Takács Nikolas is csatlakozott a Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnőhöz, aki egészen a látványos, zenés égi parádéig kápráztatta el hangjával a hevesi és a környékről érkezett rajongókat.

 

Heves Város Önkormányzata és Sveiczer Sándor polgármester tisztelettel köszöni a fellépőknek, valamint a vendégeknek a részvételt, a segítők munkáját, illetve a médiatámogatók – Új Hevesi Média Kft., Hevesi Hírportál, HatvanOnline, Rádió 1 – nagyvonalú promóciós felajánlásait!

Külön köszönet a Hevesi Rendőrkapitányság, valamit a Hevesi Polgárőr Egyesület konstruktív együttműködéséért, a lebonyolításban nyújtott segítségért!

A rendezvény főszervezője: Heves Város Önkormányzata, HKK Művelődési Központ Tagintézmény, Új Hevesi Média Kft.

Társszervezők: a Heva Kft., a Városgondnokság munkatársai.

FÉNYKÉPEZTE: Hevesi Hírportál/Pintér Zsuzsanna és Jakab Tibor

 

Hozzászólások lezárva.