2024. October 13. Kálmán, Ede napja

Labdarúgás – Ismét Heves lett az Oláh Norbert-emléktorna győztese

0

Népes szurkolótábor előtt játszották le Hevesen a 3. Oláh Norbert-emléktorna mérkőzéseit Szent István király és az új kenyér ünnepe előtt. A résztvevő csapatok mellett a hozzátartozók és a nagy számban megjelent közönség is lerótta tiszteletét a fiatalon elhunyt sportoló előtt.  

Tavalyi győztesként Heves vállalta a vendéglátó szerepét, és az idén sem engedte el az elsőséget. A Besenyei Ferenc, Besenyei Zsolt, Ducsai József, Ficsór András, Lakatos Gergő, Lajer Mihály, Lovas Norbert, Nász Norbert és Somodi Krisztián alkotta csapat veretlenül – két győzelemmel és egy döntetlennel – védte meg tavalyi címét.

A hajdani támadó egykori gárdái közül három öregfiúk csapat (Besenyőtelek SC, Füzesabonyi SC és Hevestherm-Hevesi LSC) valamint Oláh Norbert fiának, Somának a baráti társasága játszott egymással 1×20 percben.

– Igazi sportembert és kiváló labdarúgó ismertünk meg Norbi személyében, amikor nálunk futballozott. Örülök, hogy idén is ennyien összejöttünk és jó szívvel, barátsággal emlékezünk rá. Ezzel együtt akad hiányérzet bennem, de ez helyi probléma… – nyilatkozta Bettembuk József szervező a heol.hu-nak.
A Báder János és Adamecz József vezette mérkőzések végén Balázs Tihamér köszönte meg a támogatók (Tóth Tamás, Lovas Norbert, Bettembuk József) segítségét. A díjakat Kovács István alpolgármester adta át a csapatoknak és a különdíjasoknak.

A torna végeredménye:

1. Hevestherm-Hevesi LSC 7 pont
2. Soma és Barátai 4
3. Füzesabonyi SC 3 (8–13)
4. Besenyőtelek SC 3 (7–12)

Különdíjak:

Gólkirály: Besenyei Ferenc (Hevestherm-Hevesi LSC)
Legjobb mezőnyjátékos: Ágó Ferenc (Besenyőtelek SC)
Legjobb kapus: Járdán Krisztián (Füzesabonyi SC)
Szervezői díj: Oláh Soma (Soma és Barátai)

Hozzászólások lezárva.