2024. July 2. Ottó napja

Elbúcsúztak a körzeti végzősei

0
A Hevesi Körzeti Általános Iskolában június 22-én 38 végzős tanuló köszönt el az alma matertől. Utoljára szólalt meg a csengő a nyolcadikosok számára, akik a tanulótársak és a pedagógusok sorfala mellett ballagtak körbe az iskolán. Az eseményről az intézmény számolt be Facebook oldalán.

Szabó Imre Tiborné főigazgató ünnepi beszéde után a hetedikes diáktársak köszöntek el a ballagóktól, majd a végzősök is búcsút mondtak az iskolában maradó társaiknak és a pedagógusoknak.

A ballagó osztályok felakasztották a tűzzománcból készült faleveleiket az iskola emlékfájára, és a fa lábához helyezték az időkapszulába zárt jövőbeni terveiket. A végzősök átadták az iskola zászlaját a hetedikeseknek, s a nyolcadikos osztályok képviselői felkötötték a szalagjukat az iskola zászlajára.
A nevelőtestület dallal búcsúzott a végzősöktől.
A ballagók igen sokszínű tevékenységet folytattak általános iskolai éveik alatt, közülük nagyon sok tehetséges tanuló ért el kiemelkedő eredményt. Az alábbi tanulók részesültek jutalomban:
• „KIVÁLÓ KÖRZETIS” DÍJ: Steczina Zsolt Mátyás (8.a) és Kakuk Mira (8.j)
• „JÓ TANULÓ – JÓ SPORTOLÓ” DÍJ: Chen Ke Tamás (8.a)
• „KÜLLŐCSKE DÍJ”: Szalkári Máté (8.j)
• „BÓBITA DÍJ”: Vallyon Nóra (8.a)
• „KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYÉÉRT” – KITŰNŐ BIZONYÍTVÁNYÁÉRT és példamutató magatartásáért jutalomban részesült: Steczina Zsolt Mátyás (8.a), Vallyon Nóra (8.a), Budai Zsombor Sándor (8.j), Kakuk Mira (8.j), Szalkári Máté (8.j)
• „KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYÉÉRT, JELES BIZONYÍTVÁNYÁÉRT” jutalomban részesül: Chen Ke Tamás (8.a), Bakondi Zalán (8.j), Surányi Csenger (8.j)
• A KIEMELKEDŐ, TÖBB ÉVES SPORTTEVÉKENYSÉGÉÉRT Heves Város Diáksport Bizottságának díját kapta: Steczina Zsolt Mátyás (8.a)
• KIEMELKEDŐ, TÖBB ÉVES SPORTMUNKÁÉRT jutalomban részesült: Dobóczi Kristóf László (8.j), Chen Ke Tamás (8.a), Szajkó Brendon (8.a)
• „KIEMELKEDŐ KÖZÖSSÉGI MUNKÁJÁÉRT” jutalomban részesült: Csomós Melani Magdolna (8.a), Együd Virág Fanni (8.a), Gőz Dorina Csilla (8.a), Lövei Nimród (8.a), Éles Nikolett (8.j), Hájas Izabella Judit (8.j), Janosek Dana Lara (8.j), Jóni Jázmin (8.j), Kovalcsik Réka (8.j), Sárközi Réka (8.j), Szécsi Szonóra (8.j)
Hagyomány, hogy az intézmény a végzős diákok szülei közül a ballagáson megköszöni azoknak a szülőknek a több éves tevékenységét, akik az iskola rendezvényeinek lebonyolításában aktívan részt vettek.
A „KÖRZETIÉRT” DÍJBAN részesült szülők: Bíróné Csizmadia Anett, Budai-Tóthh Zsuzsanna, Fülöp Linda, Lévainé Váradi Judit, Lőrincz Anita, Molnár Éva Margit, Sárköziné Kiss Rita, Simon Anita, Steczináné Mérten Mónika és Steczina Zsolt, Surányi Tünde, Szatmáriné Betembuk Mária és Szatmári Zsolt, Xue Quinghua
Szabó Imre Tiborné főigazgató búcsúkézfogással köszönt el ballagó nyolcadikosoktól, akik az ünnepség végén jelképesen galambokat röptettek a magasba az iskola udvarán.
Forrás: Facebook/Hevesi Körzeti Általános Iskola és AMI
Fotó: Szopkó Tamás

Hozzászólások lezárva.