2024. July 4. Ulrik napja

Családi napra invitált a Kerekerdő ovi

0
Egy pénteki napon, közös programokkal várta az intézmény az ovisokat és a hozzátartozókat. Délelőtt a Kisötlet Gyermekszínpad tartott előadást, délután pedig a kicsik szülei is csatlakozhattak a rendezvényhez, melyről az óvoda közösségi oldalán olvashatunk.

Külön táncot tanultak és mutattak be a Tulipános műhely egész évben aktív gyermekei. Minden csoport készült egy kis bemutatkozó műsorral, majd a ballagó gyerekek itt is elköszöntek egy kis verssel az óvodától.

Ezután a szülőket és a gyerekeket közös kézműveskedésre invitálták. Készülhetett álomfogó, méhecskés röptető, pörgettyű, pillangó, bagoly. Minden csoport ötletes ajándékok elkészítését kínálta. Két jól képzett kutyával érkezett Luda Krisztián és párja, akik bemutatót tartottak kedvenceikkel.
Közben babgulyást és – a szülők jóvoltából – palacsintát fogyaszthattak a családi napon kellemesen elfáradt résztvevők. Készültek a csillámtetoválások az arcfestések is, és a gyerekek nagy örömére kétszer durrant el a cukorágyú, majd fagyival is kedveskedtek nekik.
Búcsúzóul az óvoda alapítványa jóvoltából, gyereknapi ajándékként memória kártyát kaptak az óvodások.
Az intézmény a programot a Heves Városért Közalapítvány által meghirdetett Civil pályázatból nyert összegből tudta megvalósítani.

Hozzászólások lezárva.