2024. July 1. Tihamér, Annamária napja

Nagy fölénnyel nyerte harmadik ciklusát Sveiczer Sándor

0

Fideszes polgármesterrel, fideszes többségű grémium alakult Hevesen

Hevesen a választáson megjelentek 59.95 százaléka adta le voksát Sveiczer Sándorra a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltjére, az előző ciklus polgármesterére, ezzel ő vezetheti tovább a települést. Ellenfele Ollári-Vadon Mihály 40.05 % szavazatot kapott. A kormánypárti képviselőjelöltek a körzetek háromnegyedét nyerték meg, ezzel a stabil felhatalmazással folytatják munkájukat. Az új képviselő-testület tagjai köszönik a felhatalmazást, a támogatást Heves lakosságának!

Sveiczer Sándor polgármester szerkesztőségünk kérdésére válaszolva kiemelte: “Köszönöm a hevesieknek, hogy újra a fejlődés útját választották és bíznak bennem. A győzelmet a hevesieknek köszönhetem. Tíz év kemény munka van mögöttem, nem a néhány hónap kampánymunka számít, amit elvégeztünk, hanem tíz évig kellett ezért a sikerért dolgozni.

Az elismerés azonban Szabó Zsoltnak, a térség országgyűlési képviselőjének is szól, aki az elmúlt években segítette a munkánkat, szívügyének tekintette a település fejlesztését és maximálisan támogatta az előrehaladást.
Köszönöm a segítőim, az aktivisták áldozatos munkáját, akik az utcákat járva állták a sarat, hálás köszönet a családomnak, kollégáimnak, barátaimnak, hiszen végig támogattak, s tántoríthatatlanul mellettem álltak, hogy Heves tovább fejlődhessen.

Nem könnyű közös út vezetett idáig, amiben benne van a képviselő-testület támogató bizalma, Szabó Zsoltnak, a hivatal dolgozóinak, a vállalkozóknak és minden hevesinek a munkája. Csapatommal, a FIDESZ-KDNP helyi képviselőjelöltjeivel kértük újra a lakosok bizalmát és szavazatát, hogy  folytathassuk városunk fejlesztését. Ez most is sikerült.

Ezt a sikert közösen értük el. TISZTELETTEL KÖSZÖNÖM A HEVESIEKNEK!”

A városvezető az eredményről elmondta, nagyon örül annak, hogy a hevesiek ismét bizalmat szavaztak számára a következő ciklusra is.

A következőképpen alakul a város önkormányzatának képviselő-testülete:

1. választókörzet: Makó Nándor (FIDESZ-MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KDNP)
2. választókörzet: Nagy Sándor (SIKERES HEVESÉRT MOZGALOM)
3. választókörzet: Kovács István (FIDESZ-MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KDNP)
4. választókörzet: Deli Miklós (FIDESZ-MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KDNP)
5. választókörzet: Sveiczer Sándor (FIDESZ-MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KDNP)
6. választókörzet: Pusománé Bencsik Ágnes (SIKERES HEVESÉRT MOZGALOM)
7. választókörzet: Ivanics Róbert (FIDESZ-MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KDNP)
8. választókörzet: Kozma Tamás (FIDESZ-MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KDNP)

Kompenzációs listás képviselők:

  • Kovács Gyula (FIDESZ-MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KDNP)
  • Ollári-Vadon Mihály (SIKERES HEVESÉRT MOZGALOM)
  • Laczházi Viktória Ilona (SIKERES HEVESÉRT MOZGALOM)

Hozzászólások lezárva.