2024. July 4. Ulrik napja

VOKS: Sveiczer Sándor polgármester is leadta szavazatát

0

Vasárnap reggel hat órakor megkezdődött a voksolás a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán. A rendszerváltozás óta kilencedik alkalommal tartanak Magyarország 3177 településén önkormányzati választásokat, és ötödik alkalommal választja meg az ország az EP magyar tagjait.

Hevesen is szavazott már Sveiczer Sándor polgármester. Itt a választópolgárok száma 7944. A városban két polgármester-jelölt indult. Az aktuális vezetőnek egy kihívója van, a Sikeres Hevesért Mozgalom színeiben induló Ollári-Vadon Mihály. 

Sveiczer Sándor, Heves polgármestere elmondta, a békére és a további fejlődésre szavazott családjával. Véleménye szerint Heves. a magyar családok és az ország jövője a tét. A hevesiek eddig is számíthattak rám, ránk, ezután sem lesz másként – húzta alá.
Heves vármegyében több mint 235 ezren voksolhatnak június 9-én a helyi, nemzetiségi, vármegyei önkormányzati, valamint európai parlamenti választásokon.

Hozzászólások lezárva.