2024. July 2. Ottó napja

Három hevesi pedagógus vehette át kitüntetését a Líceumban

0

„Gyermekekkel foglalkozni minden bizonnyal a leghálásabb munka, ami a földünkön osztályrészünkről jutott, de saját tökéletességünket is ez mozdítja előre.” idézte Brunszvik Teréz szavait Ballagó Zoltán az Egri Tankerületi Központ igazgatója az Eszterházy Károly Egyetem kápolnájában a 2024. május 31-én rendezett pedagógusnapi ünnepségen.

Az ünnepi műsort követően az idei tanév kitüntetettjei vehették át díjaikat. Az 50 ünnepelt között hevesi pedagógusokat is köszönthetünk.

Heves városi intézmények kitüntetettjei:

  • Nagyné Gulyás Katalin a Hevesi Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tagintézmény-igazgatója, tanára „Miniszter Elismerő Oklevele” miniszteri elismerést vehetett át.
  • Villangóné Perlaki Marianna a Hevesi Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Hevesi József Tagiskolájának tanítója „Pedagógus Szolgálati Emlékérem” miniszteri elismerésben részesült.
  • Szucsányi Nóra Noémi a Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Intézmény, Általános Iskola, Szakiskola és Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola pedagógusa az „Egri Tankerületi Központ Kiváló Pedagógusa” elismerésben részesült.

Köszönjük, hogy minden nap példát mutatnak azzal, ahogyan élnek és dolgoznak.
Az elismerésekhez gratulálunk, sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Hozzászólások lezárva.