2024. July 4. Ulrik napja

Labdarúgás – Bajnoki cím és gyermekszületés koronázta meg az öregfiúk idei évadát

0

Kettős öröm érte a gólkirály Besenyei Ferencet a Heves vármegyei öregfiúk 2023/2024. évi bajnokságában. A Hevestherm-Hevesi LSC csapata nem csupán elsőségét védte meg, de az aranyérem sorsáról döntő csatárnak a döntő meccs napján született meg a kislánya.

A Gyöngyösi AK focistái sejtették, hogy Besenyei Ferenc játéka meghatározó lehet a párharc kimenetelben, így szoros fogásban a hevesi gólkirály több mint egy órán át nem is tudott kibontakozni. A 69. percben azonban sikerült labdához jutnia és mintegy 22 méterről a hálóba találnia. Ez azt jelentette, hogy a hazaiaknak legalább két gólt kell lőniük, hogy megnyerjék a meccset és ezzel az élen zárjanak. Nem így történt. Az újdonsült apának köszönhetően a 81. percben megszületett a 2–0-s végeredmény.
A szurkolók hada Bettembuk József csapatvezetővel és Balázs Tihamér edzővel együtt bajnokhoz méltó ünneplésben részesítette a hevesieket, valamint az MLSZ Heves vármegyei igazgatósága is köszöntötte az aranyérmes gárdát.
Heves: Éles – Lakatos G., Szilágyi P., Somodi K., Pusoma – Laubert G., Besenyei Zs., Ducsai – Laubert R., Besenyei F., Lólé. Csereként: Horváth P. (kapus), Lajer, Burai, Pásztor, Szabó Z., Adamecz, Edző: Balázs Tihamér.
A bajnokság végeredménye:

1. Hevestherm-Hevesi LSC    9    8    –    1    47–10    24
2. Gyöngyösi AK    9    7    –    2    30–12    21
3. Salgótarjáni VSE    9    2    –    7    27–36    6
4. Tarnamente SSZE    9    1    –    8    14–60    3
5. Nagyréde SC-Detki Seniorok kizárva

A góllövőlista élcsoportja:

31 gólos: Besenyei Ferenc (Hevestherm-Hevesi LSC)
11 gólos: Pingiczer Tamás (Salgótarjáni VSE)
10 gólos: Vernyik Dávid (Gyöngyösi AK)

A gólkirály az alábbiakban nyilatkozott a Heol Sportnak:

 

Hozzászólások lezárva.