2024. June 25. Vilmos napja

Szálláshelyeket alakítanak ki a régi kollégiumból Hevesen

0
Elindult a Körzeti Általános Iskola területén található kollégiumi épület szálláshellyé való átalakítása. Az új szálláshelyen fürdőszobás, kétágyas szobák lesznek.
– Fürdőszobás, kétágyas szobákat alakítanak ki a leendő új szálláshelyen Hevesen – ezt Sveiczer Sándor, Heves polgármestere osztotta meg közösségi oldalán. Heves önkormányzata szálláshely-fejlesztéssel pályázott, amit meg is nyert. Az elnyert összegből a Körzeti Általános Iskolánál lévő régi, már használaton kívüli kollégiumnak a felújítása valósul meg. Itt olyan fürdőszobás, kétágyas szobák kerülnek kialakításra, ahol a Hevesre látogató sportolókat, turistákat lehet elszállásolni.

– Minőségi szálláshelyek nélkül nem lehet átfogó turisztikai fejlesztést megvalósítani, ez a pályázat, amely csatlakozik a Turisztika Centrum Beruházáshoz, Heves város életében egy újabb fontos mérföldkő – fogalmazott a városvezető.

A nyertes projektek Heves és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére terjednek ki, ahol a Hevesi, a Füzesabonyi, a Kunhegyesi, a Tiszafüredi és a Karcagi járás területeit kívánják fejleszteni, különös figyelmet fordítva a hevesi és kunhegyesi területre – írta.

 

Hozzászólások lezárva.